Preminule su majka i sestra Marije Carey, oglasila se pjevačica: Otišle su istog dana

Foto: Instagram

Preminule su majka i sestra pjevačice Marije Carey. 

Pjevačica je potvrdila da su njezina majka Patricia (87) i sestra Alison (63) preminule tijekom vikenda, na isti dan. "Srce mi je slomljeno jer sam prošlog vikenda izgubila majku. Nažalost, tragičnim spletom događaja moja je sestra izgubila život istog dana", izjavila je Carey za magazin People. "Cijenim svačiju podršku, ljubav i poštovanje privatnosti u ovo teško vrijeme", dodala je.

Mariah Carey i majka

Zasad nije poznat uzrok smrti Patricije i Alison.

Patricia je bila udana za Alfreda Roya Careyja, od kojeg se razvela kad je Mariah napunila tri godine. On je preminuo 2002. u 72. godini. Osim Marije i Alison, Patricia i Roy imaju i sina Morgana.

Mariah je talent naslijedila od majke

Patricia je voljela glazbu poput svoje kćeri. Bila je operna pjevačica i vokalna trenerica, a Mariah je često isticala da je talent naslijedila od majke. Međutim, jednom prilikom izjavila je da je njihov odnos bio kompliciran.

"Naš odnos je bodljikavo uže ponosa, boli, srama, zahvalnosti, ljubomore, divljenja i razočaranja. Komplicirana ljubav. Ali moja majka mi je dala najbolje što je mogla", napisala je Carey u memoarima The Meaning iz 2020.

Mariah sa sestrom nije bila u dobrim odnosima dugi niz godina. Alison je bila liječena ovisnica, HIV pozitivna i više puta je javno tražila pomoć od svoje sestre.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.