Prepoznajete li glumicu na fotografiji? Nekad su je zvali boginjom ljepote

Foto: Profimedia

NA SINOĆNJIM Grammyjima nakon dugo vremena u javnosti se pojavila Daryl Hannah. Nekad jedna od najljepših glumica u Hollywoodu, 62-godišnjakinja je na dodjeli glazbenih nagrada izazvala veliko zanimanje okupljenih zbog svoga izgleda.

Zvijezda Kill Billa pozirala je u crnoj modnoj kombinaciji. Odjenula je kratku haljinu koja podsjeća na sako, prugaste čarape i čizme na vezanje bez potpetice. Međutim, najviše je pažnje ukralo njeno lice, na kojem se vide tragovi korištenja botoksa i filera.

Glumica bila uhićena ispred Bijele kuće

Hannah je od 2018. u braku sa 77-godišnjim Neilom Youngom. Legendarni pjevač i glumica u vezi su od 2014. godine, nakon Neilovog razvoda od Pegi Young, s kojom je bio u braku preko 36 godina. Njihova je veza od samih početaka bila u središtu pozornosti i česta tema u medijima.

Daryl se još uvijek bavi glumom te dobiva uloge u serijama i filmovima, a postala je i poznata aktivistica. Prije nekoliko godina uhićena je s ostalih stotinu prosvjednika koji su u Washingtonu ispred Bijele kuće prosvjedovali protiv velikih naftnih kompanija.