Prepoznajete li na ovoj fotki lijepu hrvatsku glumicu i poznatog voditelja?

Foto: Instagram/privatni album

PRIJE dvadeset i kusur godina Zrinka Cvitešić bila je mlada perspektivna glumica koja je u dramskom studiju karlovačkog gradskog kazališta Zorin dom igrala svoje prve predstave. Njezin tadašnji i sadašnji prijatelj, radijski i TV spiker Marinko Leš, objavio je na društvenim mrežama staru fotografiju i oduševio fanove.

I dok Marinko danas izgleda posve drukčije, Zrinka je gotovo ista, a komentatori je, među ostalima, uspoređuju s Elaine Bennes, likom kojeg je Julia Louis Dreyfuss tumačila u popularnom "Seinfeldu". Fotografija je nastala na putovanju u Varšavi.

Zrinka i Marinko i danas su nerazdvojni, naravno, koliko im to dopuštaju prilike i pretrpani rasporedi. Staru fotografiju su "ponovili" prošle godine na filmskom festivalu u Karlovym Varyma u Češkoj.

A nakon što je u predstavi "Once" osvojila londonski West End te zaradila "kazališni Oscar", prestižnu nagradu Olivier, Zrinka Cvitešić vraća se u London, koji naziva - drugim domom. S britanskom glumicom Zoë Wanamaker uskoro će zaigrati u predstavi "Two Ladies", projektu kojem se, priznaje, neizmjerno veseli. "U poslu, kao i u životu, ako slijediš svoje srce, uvijek ćeš ostati na pravom putu", napisala je na Instagramu Zrinka Cvitešić najavljujući novu predstavu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.