Prepoznajete li ovog glumca? Jedan je od najvećih holivudskih zavodnika

Foto: Profimedia

IRSKI glumac Colin Farrell prošetao se ulicama Manhattana u ponedjeljak ujutro, no prolaznici nisu shvatili da promatraju jednog od najvećih zavodnika u Hollywoodu.

46-godišnji glumac bio je neprepoznatljiv na filmskom setu nadolazeće serije The Penguin u kojoj će još jednom utjeloviti lik istoimenog superzlikovca, ulogu koju je prvi put odigrao u prošlogodišnjem blockbusteru The Batman.

Neobična transformacija

Kako bi se transformirao u nabildanog negativca, Farrell nosi prostetiku koja mu daje podbratke i grubu kožu, a uz dodatak gustih obrva i proćelave kose, zaista bi bilo teško pogoditi o kome se radi iza maske.

Farrell je prošlog mjeseca za Variety otkrio kako glumi u novoj spinoff seriji rekavši da je uzbuđen što će se vratiti u lik i proniknuti u Penguinovu zlu psihu, ali i prepustiti se u ruke takozvanog kralja holivudske kozmetike Mikea Marina.

Majstor transformacija

"Iskreno, svaka moja misao o seriji bila je povezana s radom Mikea Marina. On je jednostavno genijalac tako da je njegov rad zapravo bio inspiracija", otkrio je glumac.

Detalji o radnji serije još uvijek nisu otkriveni, ali očekuje se da će se nastaviti snimati sljedećih nekoliko mjeseci.

Međutim, Farrell će uzeti kratak odmor od snimanja ovog vikenda kako bi prisustvovao nedjeljnoj dodjeli Oscara u Los Angelesu. Farrell je nominiran za najboljeg glumca za svoju ulogu u filmu Duše otoka, izvedbi koja mu je donijela brojne pohvale.

Pročitajte više