Preskačete doručak? Uz ove uređaje to će vam biti najdraži dio dana

Foto/Screenshot: Shutterstock/Press/Youtube

PRESKAČETE doručak? Uz ove uređaje to će vam biti najdraži dio dana

Sencor sokovnik SJE 1055SS

Iz bogate ponude Sencor uređaja koji su na sve.hr sniženi do 13% izdvajamo sokovnik koji je dizajniran od neobrađenog čelika za jednostavno i higijensko održavanje. Nudi odvajanje automatske pulpe, radi na 2 brzine, a omogućuje i trostruki sustav zaštite za veću sigurnost.

Tako će motor sokovnika raditi samo kad je aparat ispravno montiran, automatski će se isključiti kada se ukloni poklopac ili kada se motor pregrije. Sencor sokovnik ima i protuklizne noge za bezbrižno korištenje. Težak samo 3.6 kg, lako će se uklopiti u svaku kuhinju i u svakom trenutku biti spreman za izradu najfinijih sokova i prvih jutarnjih obroka. Uređaj je dostupan po sniženoj cijeni od 442.83 kn.

Sencor vakuumski smoothie blender SBU 7878BK

Vakuumski smoothie blender je sve što će vam trebati u ovim ljetnim danima. Lako i brzo pripremite smoothieje od svog najdražeg voća i povrća, ubacite orašaste plodove ili pretvorite drugu hranu u tekući napitak koji krijepi vaše tijelo. Tako možete pripremiti juhu u smoothie blenderu za djecu, koja će moći pojesti nešto fino i dobiti sve potrebne nutritivne sastojke.

Jedan smoothie pripravljen u Sencor vakuumskom smoothie blenderu poboljšava spavanje, probavu, ali i podiže energiju kako biste mogli obaviti sve tekuće obveze. Smoothie blender izvlači teško dostupne hranjive sastojke skrivene u sjemenkama, žitaricama, orašastim plodovima, nasjeckanom voću i povrću.

Kada isprobate sve smoothieje uz čak 4 programa za savršene rezultate miješanja, napravite ledenu kavu koja će vas osvježiti u vrelim danima. Ovaj vakuumski smoothie blender uspješno drobi i led. Koji god program odabrali, rezultat će biti isti - vrhunski napitak u kojem su sačuvani svi prijeko potrebni enzimi i vitamini. Na popustu je do 30. lipnja po cijeni od 1130,13 kn.

Philips HR2191/01 blender

Do glatke mješavine bez grudica u samo 45 sekundi uz Philips blender. No, to nije jedina njegova prednost. Svakodnevno poboljšava miješanje svih sastojaka, uključujući mljevenje kave, kao i drobljenje leda za osvježavajuće napitke.

Staklenka blendera posebno je dizajnirana s jedinstvenim rebrima za kontinuirano usmjeravanje sastojaka natrag u tijek miješanja. To čuva sastojke namirnica koje miješate i osigurava svježinu vaših smoothieja. Uz ovaj blender možete pripremiti široku paletu pića, ali i omiljena jela s 2 postavke brzine i pulsa.

Trebs smoothie maker i sjeckalica

Za 369 kuna dobivate 2 u 1 Trebs smoothie maker i sjeckalicu koja vam pomaže u pripremi smoothieja za doručak, ledenog napitka za druženje s prijateljicama, ali i u jutarnjoj gužvi, kada žurite na sastanak. Ponesite šalicu za piće i uživajte u svom omiljenom doručku na putu do klijenata. Kompaktan uređaj koji će pronaći mjesto na svakom pultu možete naručiti na sve.hr

AQUILIA NOVIS sokovnik VitaJuicer S1

Ako tražite sokovnik koji daje veću vrijednost za uloženi novac, Novis VitaJuicer idealan je za vas. Kakav god sok željeli popiti, ovaj sokovnik omogućuje osvježavajuć napitak od svježih citrusa s pulpom ili bez nje, bistre sokove od voća i povrća ili smoothie od bobičastog voća.

Švicarski Institut za vitamine (SVI) dokazao je da Novis VitaJuicer sokovnik maksimalno iskorištava voće i povrće, proizvodi 38% manje otpada i ekstrahira prosječno 30% više vitamina od drugih konkurentnih sokovnika, uključujući 56% više folne kiseline koja je važna za trudnice i majke te 22% više vitamina B6 (važan za fizičko i mentalno zdravlje). Pogledajte i ostalu ponudu Aquilia profesionalnih blendera i sokovnika.

Blender VerVita SuperBlend

Tisuće korisnika zadovoljne su korištenjem ovog blendera jer jedan uređaj mijenja desetak kuhinjskih uređaja. Rado ga koriste profesionalni ugostitelji i kuhari zbog njegove snage motora i noževa od nehrđajućeg čelika.

Pogledajte kako je profesionalna kuharica Dunja Gulin u samo nekoliko minuta od prženih lješnjaka dobila ujednačenu i glatku nutellu. Uz lješnjake, blendajte i zelenje, sjemenke, voće i povrće po želji i uživajte u svom napitku. Uz svaki blender VerVita vam poklanja knjigu.

Bogatu, a sniženu ponudu sokovnika i blendera potražite na sve.hr i iskoristite popust do kraja mjeseca.