Pretila žena boji se za život jer "ne može prestati jesti" - mogla bi je ubiti vlastita težina

Screenshot: TLC

DOTTIE je po mnogočemu tipična majka i supruga, no njeno tjelesno stanje moglo bi joj prerano okončati život – teži više od 270 kilograma i ne uspijeva smršaviti.

Televizija TLC prikazat će emisiju o Dottie u kojoj je majka dvoje djece otkrila da je za njenu prekomjernu težinu odgovorno to što se osjećala odbačenom od svoje majke: "Samo sam jela i jela i jela. I nikad nisam mogla prestati."

Dottie tvrdi da je osjećala emocionalnu odbačenost još od djetinjstva i već je kao tinejdžerka imala problema s težinom – s 18 godina težila je više od 130 kilograma. "U jednom sam trenutku dobivala nekoliko kilograma svaki tjedan", prisjeća se Dottie.

Sada joj njeno stanje počinje stvarati ozbiljne probleme. Otežano se kreće, čak i samo od kuće do automobila. Ni unutar vozila nije joj jednostavnije – mora voziti sa spuštenim naslonom sjedala, a i tako na njemu može sjediti samo napola.

Dottie je u emisiji TLC-a odlučila početi s rigoroznom dijetom u pokušaju da spasi svoj život, ali i zbog straha da joj djeca ne ostanu prerano bez majke.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.