Pretučena missica Danielle Lloyd snimila provokativni golišavi editorijal

BRITANSKA missica, 25-godišnja Danielle Lloyd, koja je široj javnosti postala poznata nakon što su je dvije djevojke brutalno pretukle ispred jednog londonskog noćnog kluba snimila je provokativni golišavi editorijal za časopis Nuts, u kojem, skupa s anonimnom kolegicom oživljava sado mazo scene lezbijske ljubavi.

Osim što se natjecala za krunu najljepše Britanke, Danielle je sudjelovala i u ondašnjem Big Brotheru - međutim, pravi publicitet britanskoj ljepotici priskrbile su stranice crne kronike u koje su je krajem svibnja "spremile" dvije nabrijane konkurentice, premlativši je ispred londonskog noćnog kluba Crystal. O napadu na Lloydicu izvijestili su gotovo svi otočki mediji, a kao razlog napada navodio se "slučajni tjelesni kontakt Lloydove s jednom djevojkom u klubu".

Svađa prerasla u brutalno šamaranje

Očevici okršaja policiji su ispričali da su se djevojke isprva krenule prepirati, a ono što je trebalo biti obična ženska svađa ubrzo je preraslo u brutalno šamaranje. Lloydova je pri tom izvukla deblji kraj te je, nakon što je bačena na jedan stol na kojem je bilo čaša i flaša s pićem - zadobila brojne posjekotine po nogama i leđima.

Polugola i krvava ležala na pločniku

Šokirani posjetitelji kluba nakon napada mogli su je vidjeti kako krvava leži na pločniku s tragovima krvi na odjeći i na nogama. Međutim, da se Lloydova itekako oporavila od incidenta dokazuju ove nedavno snimljene fotografije, koje bi Danielle trebale osigurati nezapamćenu popularnost u Britaniji. Jednom prilikom izjavila kako na putu do slave od ničega ne preže, pogotovo ne od golotinje, a da je mislila ozbiljno, dokazala je još jednom. Uživajte!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.