Prijatelji preminule sestre glazbenika: "Nakon ovog događaja se promijenila..."

Foto: Instagram

18-GODIŠNJA influencerica Félicité, sestra britanskog glazbenika Louisa Tomlinsona, promijenila se nakon što im je majka preminula od raka, tvrdi za britanske medije njezini prijatelji.

Félicité je od "sretne, prpošne" cure postala "introvert opsjednut dijetama i tjelovježbom", kaže za Mirror prijateljica tragično preminule tinejdžerice. Majka Johannah Deakin preminula je dvije godine ranije, u 43. godini života, od posljedica leukemije.

Prijatelji su posljednjih tjedana uočili da je mlada Félicité izgubila na kilaži, a njezine objave na društvenim mrežama nisu imale fokus, tvrde. 

"Félicité je bila radosna, prpošna i puna samopouzdanja. Svijet joj je bio pod nogama. A onda se sjećam da mi je rekla da joj mama nije dobro. Radila sam sve od sebe da je razvedrim. Izlazile smo u klubove... Izgledala je starije nego što je zaista bila, nikad nije koristila svoje ime da uđe u klub", ispričala je jedna njezina prijateljica.

"A onda joj je mama umrla i ona više nije bila kao prije. Povukla se u sebe. Počela je više izlaziti, ali je svoj unutarnji krug prijatelja zatvorila. I dalje sam je često viđala, no ona se nije otvarala. Kao da smo izgubili njeno povjerenje", tvrdi prijateljica i dodaje da se Félicité tad počela više baviti Instagramom.

"Svi smo uočili da je jako smršavjela, no mislili smo da je to zbog vježbanja i stroge dijete, htjela je potaknuti rast svog Instagrama. Mislili smo da je samo malo pretjerala s tim svim. Primijetilo se kad je izgubila na kilaži i to dosta. Bila je cura s oblinama pa nije bilo teško uočiti gubitak kilograma", prisjetila se prijateljica.

Johannah Deakin iza sebe je ostavila sedmero djece: Louisa, Lottie, Félicité i dva para blizanaca Phoebe i Daisy te Ernesta i Doris.

Félicité je umrla u svom stanu u zapadnom Londonu, najvjerojatnije od zastoja srca. Félicité je željela biti modna dizajnerica, a na Instagramu ju je pratilo 1,4 milijuna ljudi. Louis Tomlinson je nakon što je doznao za smrt svoje sestre otkazao sve nastupe. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.