Prije 10 mjeseci fotke drogiranog glumca šokirale svijet, danas je neprepoznatljiv

Foto: Press/Facebook/GoFundMe

AMERIČKI glumac Shaun Weiss početkom siječnja ove godine je uhićen nakon što je pod utjecajem amfetamina provalio u jednu kuću. Tom su prilikom isplivale policijske fotografije koje su šokirale javnost. 

Shaun Weiss je bivša dječja zvijezda koja se proslavila igrajući ulogu Grega Goldberga u Disneyjeve trilogije Mighty Ducks. 

Njegov prijatelj Drew Gallagher, koji mu već nekoliko godina pomaže, otkrio je da je Shaun u međuvremenu ostao trijezan čak 270 dana, a pokrenuo je i GoFundMe kampanju kako bi skupio novac da mu se pomogne. Do sad su prikupili preko 16 tisuća dolara. 

"On za neke stvari u svom životu može kriviti samo sebe, ali kad biste proveli neko vrijeme s njim, imali biste više razumijevanja za njega. On je bolestan, mentalno je bolestan, a svi su odustali od njega", rekao je Drew za časopis People. 

Jedna od glavnih stvari koje je Shaun morao riješiti bili su njegovi zubi. Kad je čuo za njegovu situaciju, stomatolog iz Los Angelesa odlučio mu je pomoći i besplatno mu srediti zube. 

Drew je sad na Facebooku pokazao kako Shaun danas izgleda, bez droge i s novim zubima, i potpuno je neprepoznatljiv. 

"Prošlog Božića sam došao kod Shauna i tad je prvi put pogledao u ogledalo i nije se mogao prepoznati. Nije imao zube. Njegov dijabetes je bio izvan kontrole. Nije mogao sjesti ni odspavati. Imao je 38 kilograma. Pogledajte kako izgleda 10 mjeseci kasnije", napisao je. 

Njegovi su pratitelji bili oduševljeni promjenom. 

"Tvoja pomoć mu je spasila život. Ti si dobar čovjek. Shaun tako dobro napreduje, ponosna sam na njega", "Ponosna sam na njega, sretan je što te ima", "Kakva transformacija", "Shaun, izgledaš savršeno", "Kakva transformacija, kakav povratak", bili su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.