Prije smrti Lisa Marie Presley je navodno u kratkom roku izgubila 20 kilograma

Foto: EPA

NEKOLIKO tjedana prije iznenade smrti, Lisa Marie Presley je u vrlo kratkom roku izgubila oko 20 kilograma, piše TMZ.

Presley se navodno podvrgnula ekstremnom režimu mršavljenja uoči dodjele Zlatnih globusa 2023. na kojima je bio nominiran film Elvis, Baza Luhrmana, kao i glumac Austin Butler, koji je utjelovio njezinog oca Elvisa. Lisa Marie je svečanosti prisustvovala u društvu majke Priscille.

Šest tjedana prije dodjele Zlatnih globusa, Lisa Marie je navodno bila na estetskoj operaciji i uzimala tablete za mršavljenje. Članovi njezine obitelji također vjeruju da je u isto vrijeme nastavila uzimati opioide. Naime, Lisa Marie se i prije borila s ovisnošću o raznim tabletama.

Ujutro na dan svoje smrti, 12. siječnja, Lisa Marie se žalila na bol u trbuhu, a kasnije je doživjela srčani udar te je hitno prebačena u obližnju bolnicu, gdje su liječnici samo mogli proglasiti smrt. Nalazi obdukcije još nisu objavljeni.

Lisa Marie je sahranjena u Gracelandu pored svog oca Elvisa Presleya i sina, Benjamina Keougha, koji si je oduzeo život 2020. godine. Na komemoraciji su svirali Axl Rose, Billy Corgan i Alanis Morissette.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.