Prije više od 20 godina glumio je Sheffielda u seriji Dadilja, a ovako danas izgleda

Foto: Press

GLUMAC Charles Shaughnessy je u seriji Dadilja utjelovio šarmantnog Maxwella Sheffielda. Serija se snimala od 1993. do 1999. godine te se prikazivala na raznim televizijama diljem svijeta.

Prošle su 22 godine od kraja snimanja serije, a Charles je nedavno progovorio o tome kako je njegova obitelj reagirala na tu ulogu. Charles sa suprugom Susan Fallender ima kćeri Jenny i Maddy.

"Jednoga dana kada sam se vratio kući, dočekala me Maddy, koja je bila jako uzrujana. Pogledala je jednu epizodu serije i upozorila me da ne ljubim druge djevojke. Nije joj se svidjela kemija koju Fran i Maxwell imaju na ekranu", prisjetio se 66-godišnji glumac u razgovoru za časopis People.

Pričao je i o ponovnom okupljanju glumaca iz serije.

"To bi bilo jako zabavno. Ipak, teško je o tome govoriti jer smo se svi potpuno promijenili od onda. Ja sam puno stariji, Fran je puno starija, a i djeca sa seta također", rekao je Charles.

Charles je aktivan na društvenim mrežama. Na Instagramu ga prati više od 54 tisuće ljudi s kojima dijeli trenutke iz svog života te pokazuje kako izgleda sada, nakon što je toliko godina prošlo od snimanja serije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.