Prijenosni projektor elegantnog dizajna koji donosi brojne mogućnosti

Foto: Press

U hladnim zimskim mjesecima možemo jednostavno pronaći toplinu i udobnost u spoju moderne tehnologije s čarima kućne atmosfere. Samsung The Freestyle 2. generacije postaje nezaobilazan suputnik u tom doživljaju, transformirajući dom u utočište tijekom zimskih večeri. U malom i elegantnom pakiranju ovaj uređaj pruža brojne tehnološke mogućnosti koje s lakoćom transformiraju svaki prostor te nudi inovativne opcije koje dodatno obogaćuju boravak zimi, stvarajući ugodnu atmosferu za opuštanje, gledanje omiljenih filmova ili digitalno druženje s prijateljima i obitelji. Tako Samsung The Freestyle 2. generacije postaje ključan igrač u stvaranju savršenog okruženja, pružajući ne samo funkcionalnost, već i estetski dojam koji doprinosi stvaranju uspomena za pamćenje.

Kućno kino u pravom smislu

Zahvaljujući kompaktnom svestranom dizajnu koji se lako postavlja, Samsung The Freestyle 2.  generacije omogućava jednostavno prikazivanje sadržaja na zidu dnevnog boravka, stropu sobe ili čak na vanjskom zidu dvorišta. Zaboravite na namještanje projektora kao nekoć, jer ovaj pametni projektor automatski optimizira zaslon i ispravlja iskrivljenju projekciju ovisno o površini i sadržaju koji se prikazuje. Samsung The Freestyle 2. generacije je više od kompaktnog prenosivog projektora. Svojim ambijentalnim funkcijama i zvučnikom spreman je prostor pretvoriti u što god želite, bez obzira je li unutar ili izvan vaša četiri zida, dok inteligentan sustav projekcija donosi čisti prikaz za pravu kućnu uživanciju u omiljenim sadržajima.

Za svaku društvenu priliku

The Freestyle 2. generacije ne mora biti samo projektor za ambijent, jer zahvaljujući drugim funkcijama može interijer učiniti pristupačnim i za goste ili najmilije. Jednostavno reproducirajte bilo koji željeni sadržaj s vašeg Galaxy Z Flip5 pametnog telefona, čime olakšavate dijeljenje posebnih trenutaka s drugima. Ovaj integrirani pristup omogućava vam ne samo uživanje u visokokvalitetnom prikazu, već i dijeljenje omiljenih sadržaja s prijateljima i obitelji, čineći svaku priliku još posebnijom. Zahvaljujući snažnom ugrađenom zvučniku, projektor pruža vrhunsku kvalitetu zvuka od 360° s kojim ćete oduševiti svakog gosta, a prostoru osim vizualnog pružiti i zvučnu kvalitetu.

Ambijent po vašem ukusu

Samsung The Freestyle 2. generacije donosi ambijentalni način rada koji će pretvoriti prostor u što god želite. Projektor omogućava širok izbor osvjetljenja, prizme, scene ili projekcije neke od vlastitih fotografija kako biste prostor uredili na svoj način. Recimo, u ovim hladnijim danima možete stvoriti ugođaj toplog doma ili stvoriti savršeni ambijent za večernje čitanje i relaksaciju. 

Vrijeme je darivanja

Oduševite već danas sebe ili svoje najmilije i posjetite Samsung zonu na Adventu u Zagrebu na FOOLING AROUND Sparkling edition na Oleander terasi hotela Esplanade Zagreb do 31.12.2023. ili Samsung mobilni paviljon na Adventu u Varaždinu u Pavlinskoj ulici do 23.12.2023. i uljepšajte ovogodišnje blagdane kupnjom novog uređaja i jedinstvenim poklonom. Zigman box poklon uz kupnju Galaxy Z Flip5 pametnog telefona možete osvojiti do 31.12.2023. godine ili do isteka zaliha i odnosi se samo na kupnju u Samsung mobilnom paviljonu, putem letka dobivenog u Samsung zoni ili u internet trgovini Samsung Hrvatska prilikom registracije. Više informacija o promociji i Zigman boxu potražite na poveznici.

Pročitajte više