Princ Albert i Charlene Wittstock vjenčali se u crkvi: "Odbjegla nevjesta" i drugi put rekla "da"

PRINC ALBERT i Charlene Wittstock izrekli su "da" po drugi put, na svečanoj crkvenoj ceremoniji u katedrali. Nakon što su se jučer vjenčali u civilnoj ceremoniji, 53-godišnji princ od Monaka i bivša olimpijska plivačica potvrdili su zavjete pred katoličkim svećenikom. Mladenku je pred oltar dopratio njen otac, a dočekao ju je suprug u bijeloj vojnoj uniformi. Među 3.500 gostiju, koliko ih je bilo pozvano na crkveno vjenčanje, bili su francuski predsjednik Nicolas Sarkozy, njegov prethodnik Jacques Chirac, dizajner Karl Lagerfeld i pripadnici drugih kraljevskih obitelji.

Armanijeva vjenčanica s tisućama kristala i bisera

Princeza je nosila raskošnu vjenčanicu Giorgija Armanija koja je prava suprotnost klasičnom Chanelovom kostimu s jučerašnje civilne ceremonije. Tim talijanskog dizajnera radio je na vjenčanici 2.500 sati, a napravljena je od 130 metara bijele svile. U nju je utkano oko 40.000 kristala i 20.000 bisera te 30.000 pozlaćenih kamenčića.

Spriječen pokušaj bijega

Monako sada može odahnuti, jer su se nekoliko dana prije početka vjenčanja pojavile glasine da buduća princeza želi pobjeći. Navodno je zaustavljena u zračnoj luci s jednosmjernom kartom za svoju zemlju, Južnoafričku Republiku. Navodno je saznala za tajni ljubavni život princa Alberta te mu zbog toga nije željela postati supruga. Kraljevska palača odbacila je glasine, no francuski mediji i dalje o tome pišu. Princezi su navodno morali oduzeti putovnicu kako bi je smirili i popričali s njom. Prinčevi pomoćnici uvjerili su je da ostane pa je vjenčanje ipak održano.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.