Princ Harry s tribina pratio Super Bowl, ljude iznenadilo tko je sjedio pored njega

Screenshot: YouTube

PRINC HARRY nije propustio finale američkog nogometa i najgledaniji TV događaj na svijetu, Super Bowl. Tviteraši su ga uočili na tribinama, a s njim je bila rođakinja, princeza Eugenie. 

Njih dvoje viđeni su kako sjede jedno do drugoga na tribinama. Izvor za Page Six rekao je da Harryjeva supruga, princeza Meghan Markle, nije bila na Super Bowlu.

Fotografija Harryja i Eugenie podijeljena je na Twitteru.

"Kad se svjetovi sudare. Princ Harry i princeza Eugenie na Super Bowlu", napisala je tviterašica, a njezina objava privukla je puno reakcija.

"Harry? Nisam iznenađen, ali Eugenie?", "Drago mi je da se druže", "Ima smisla da je Eugenie s njim. Išla je na duple spojeve s Harryjem i Meghan i jedina je koja ih je ikada javno podržala", "Bravo za Eugenie. Hejteri će imati slom živaca", "Da je Meghan tamo, hejteri bi se pitali tko se brine o djeci", "To znači da je Eugenie vidjela Archieja i Lili", "Kad netoksični članovi obitelji provode vrijeme skupa", komentiraju tviteraši.

Eugenie i Harry bili su u opuštenom izdanju. Ona je odjenula crnu majicu, sako iste boje i plave traperice te je nosila bejzbolsku šiltericu. Harry je imao bijelu majicu, crni kardigan i crne hlače. Oboje su nosili crne maske na licu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.