Princ Louis zbog ovih je fotki postao glavna zvijezda koncerta božićnih pjesama

Foto: Profimedia

U WESTMINSTERSKOJ opatiji održan je treći godišnji koncert božićnih pjesama Royal Carols - Together At Christmas. To je događaj koji organizira Kate Middleton i koji se održava od 2021. godine. Koncert je snimljen i emitirat će se na badnjak.

Kao i prošlih godina, princeza Kate je na događaju imala podršku obje strane svoje obitelji. Njezini roditelji Carole i Michael Middleton bili su prisutni, kao i njezina sestra Pippa Middleton i njezin suprug James Matthews.

Louis je opet ukrao show

Osim supruga, princa Williama, Kate se pridružilo i njihovih troje djece - princ George, princeza Charlotte i princ Louis. Dok su George (10) i Charlotte (8) prisustvovali događaju prošle godine, petogodišnji Louis pridružio se svojim roditeljima, braći i sestri prvi put ove godine. I naravno, sve je poglede i kamere privukao na sebe.

Djeca su prišla crvenom poštanskom sandučiću ispred Westminsterske opatije i unutra stavili kuverte. U novom ovogodišnjem prilogu, djeca koja su prisustvovala događaju bila su pozvana da pošalju ručno izrađene božićne čestitke i najljepše želje drugoj djeci.

A nakon toga, dok su stajali i držali svijeće, maleni Louis nije imao mira. Dok su njegovi brat i sestra mirno stajali, on se vrtio, pravio grimase, a onda je i pokušao ugasiti svijeću koju je držala njegova sestra Charlotte. Britance je njegovo ponašanje ponovno nasmijalo i komentiraju ga po Twitteru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.