Princ William više nije najzgodniji ćelavi muškarac, titulu mu preoteo slavni glumac

Foto: EPA

ZAHVALJUJUĆI svom kraljevskom statusu princ William jedno je od najpoznatijih lica na svijetu, a sve donedavno nosio je i titulu "najzgodnijeg ćelavog muškarca". Ipak, nekoliko tjedana nakon što je postao princ od Walesa, u ovome ga je prestigao slavni glumac.

Istraživanje je provela SEO agencija Reboot, koja je za svoju studiju koristila nekoliko faktora. među kojima su zlatni rez, mišljenje javnosti, neto vrijednost i visina. Tehniku zlatnog reza, podsjetimo, koristili su mnogi umjetnici kako bi na svojim djelima, najčešće skulpturama i slikama, postigli ravnotežu i ljepotu.

Tako je nastao i popis 10 slavnih muškaraca, na kojem se na prvom mjestu, kao "najzgodniji ćelavi muškarac na svijetu", našao Vin Diesel. Zvijezda Brzih i žestokih dobila je ocjenu 6.46 od 10, dok se bivši prvoplasirani princ William morao zadovoljiti petim mjestom s ocjenom 6.13.

Slijede ga Stanley Tucci i Shemar Moore

Odmah iza Diesela su Stanley Tucci, Shemar Moore, Pitbull, a zatim i Jason Statham, Bruce Willis, Joe Rogan, Dwayne Johnson te Mike Tyson koji ima najmanju ocjenu, odnosno 2.50. 

Inače, koristeći zlatni rez je i poznati estetski kirurg Julian De Silva izračunao kojih se to deset žena smatra najljepšim, a prvo mjesto pripalo je glumici Jodie Come. Slijede ju Zendaya, Bella Hadid, Beyonce i Ariana Grande.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.