Princeza Dubaija ostavila muža preko Instagrama: "Budući da si zaokupljen, evo ovako"

Foto: Instagram

Kći vladara Dubaija, Sheikha Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, ostavila je supruga Mana Al Maktouma preko Instagrama.

"Dragi mužu, budući da si zaokupljen drugima, ovako objavljujem naš razvod. Razvodim se od tebe. Čuvaj se. Tvoja bivša žena", glasila je objava. 

Par se prestao pratiti na društvenim mrežama i sa svojih profila oboje su uklonili sve postove u kojima su se zajedno pojavljivali. Vjenčali su se prije nešto više od godinu dana, u svibnju 2023., a u svibnju ove godine dobili su kćerkicu. Nitko se još službeno nije oglasio o ovoj objavi - ni "kraljevska" obitelj, ni navodno ostavljeni suprug.

Neki misle da joj je profil hakiran, dok drugi slave njezinu "hrabrost da se zauzme za svoja prava". Bilo kako bilo, sigurno je da će se o ovoj priči još čuti... Inače, Mahra je kći Mohammeda bin Rashida Al Maktouma, vladara Dubaija i premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata. Studirala je u Ujedinjenom Kraljevstvu i redovito se zalaže za prava žena u svojoj zemlji. Njezin suprug je, pak, poznat po druženju s ozloglašenim Andrewom Tateom, samoproglašenim mizoginistom optuženim za trgovinu ljudima i silovanje.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.