Privedena švedska manekenka koja je umislila da je otok Jaz njen

ŠVEDSKA manekenka Isabella Viola Lindblom trenutno se nalazi u splitskom zatvoru na Bilicama, piše Slobodna Dalmacija.

"Obavještavamo vas kako smo jučer, 16. lipnja 2022. godine, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja na Općinski prekršajni sud u Splitu, uz optužni prijedlog priveli jednu žensku osobu zbog postojanja sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Dodatne informacije o navedenom događaju nismo vam u mogućnosti pružiti zbog obveze poštivanja Opće uredbe o zaštiti podataka", javili su iz policije.

>>Švedska manekenka napustila otok kod Rogoznice za koji je umislila da je njen?

Šveđanki je Prekršajni sud u Splitu odredio zadržavanje u zatvoru na sedam dana, a onda će se donijeti konačna presuda za njezino nedolično ponašanje.

Narušavala javni red i mir u trgovini

Slobodna piše da je Šveđanka u srijedu od 10 do 14 sati u trgovini na Stinicama narušavala javni red i mir te bila izrazito neugodna prema nekim posjetiteljima. Netko od njih je pozvao djelatnike Prve policijske postaje koji su je pronašli.

>>Švedska manekenka koja je uzurpirala otok kod Rogoznice optužena za nanošenje ozljeda

Nju, pišu, nije preplašio ni dolazak predstavnika zakona jer nije htjela poći s njima na kriminalističku obradu u postaju pa je morala biti privedena. Šveđanka u Hrvatskoj navodno živi od početka prošle godine, da bi se nakon kratkog boravka u Zagrebu preselila na more te se već u travnju nastanila na otoku.

Podsjećamo, Šveđanka je pažnju javnosti privukla nakon što se naselila na nenaseljeni otok Jaz kod Rogoznice s kojeg je tjerala posjetitelje.