Probala je grudnjak u Primarku i odlučila ga kupiti, a onda saznala gnjusnu istinu

Foto: 123RF

POZNATE su vam one situacije u kojima nađete u dućanu zgodnu krpicu koja vam odgovara, ali na njoj nema cijene pa morate ići na blagajnu pitati koliko to košta? Uglavnom su moguće dvije situacije: ili vam i cijena odgovora ili je predmet preskup pa ga ostavljate.

Na žalost, u slučaju Natalie Brayshaw, studentice iz Glasgow, dogodilo se nešto mnogo gore. Ona je isprobala grudnjak u Primarku i odlučila ga kupiti. Kako nije imao etiketu, prodavač se javio nadređenoj kako bi našli kod.

"Isprobala sam grudnjak u Primarku, bio je lijep i odlučila sam ga kupiti. Nije bilo etikete pa se prodavač javio voditeljici dućana da nađe kod, a ona je otišla, vratila se i rekla: 'Ovo nije naš grudnjak, netko ga je zamijenio'. Ispostavilo se da je netko zbilja ostavio svoj grudnjak kako bi ukrao Primarkov, a ja sam taj probala", požalila se Natalie na Twitteru.

Vjerojatno je ne tješi da je njen status postao viralan.

"Ovo je urnebesno! Kao da nije dovoljno teško naći grudnjak koji ti paše, nego baš onaj koji ti odgovara mora biti tuđi", napisala je jedna žena, dok je druga dodala da će odsad provjeravati etikete na svemu što proba.

No Natalie nije jedina kojoj se to dogodilo.

"Ovo me podsjetilo na dan kad sam s bakom išla kupiti cipele i ona je ostavila svoje stare cipele na polici dok je isprobavala nove, a neka žena je došla, uzela ih, isprobala i odnijela na blagajnu. Na kraju joj je moja baka morala objasniti da su to njene cipele", ispričala je jedna djevojka.

"Radim u dućanu pa me ništa ne čudi. Jednom je jedna cura dobila mjesečnicu pa je ukrala gaćice i hlače. Problem je što je svoje krvave stvari ostavila na vješalici", opisala je jedna prodavačica dok je druga dodala da na isti način ljudi kradu traperice u Topshopu. Treća radi u dućanu s cipelama te tvrdi da stalno u kutijama pronalaze nečije stare cipele. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.