Procurile nezgode Hrvata u Rotterdamu: Albina zaglavila u liftu, plesač otkinuo nokat

Foto: Press

ALBINA GRČIĆ u srijedu je odradila drugu probu za polufinale Eurosonga u Rotterdamu, koje će se održati 18. svibnja. Nakon probe pozirala je u kombinezonu s velikom crvenom mašnom. 

Nakon druge probe s njom je razgovarao William Lee Adams, koji na Instagramu obavještava pratitelje o događajima s Eurosonga. Otkrio je koliko su teške Albinine ekstenzije koje će nositi na nastupu te kakve su nezgode snašle hrvatsku predstavnicu i njezin tim.

"Imao sam krasan razgovor s pjevačicom Tick-Tocka nakon njezine druge probe. Ispričala mi je sve o koreografiji, svojim ekstenzijama od dva kilograma i kako joj je njezin plesač Luciano Plazibat izgubio nokat tijekom probe", napisao je William na Instagramu.

No to nije jedina nesreća koja je snašla Hrvate u Rotterdamu.

"Bonus: Također je otkrila kako su ona i pjevačica Manizha bile zarobljene u dizalu i kako ih je Manizhina sestra spasila", napisao je Adams uz fotografiju s Albinom. 

Fotografije nastale nakon druge probe u Rotterdamu komentirala je i Doris Dragović. Albini je ostavila srce u komentaru. 

Organizatori Eurosonga na YouTubeu su jučer objavili isječak s Albinine druge probe, a izvedba je oduševila eurovizijske obožavatelje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.