Procurile stare snimke: Način na koji je odgajana Gigi Hadid šokirao ljude

Screenshot: YouTube

NAJUSPJEŠNIJI manekenski duo današnjice, sestre Gigi i Bella Hadid prije nego što su se proslavile na modnim pistama pojavljivale su se sa svojom mamom Yolandom Foster u showu "The Real Housewives of Beverly Hills". Mnogi su na to i zaboravili, no kad su se na internetu ponovno pojavili isječci u kojima djevojke razgovaraju s majkom, gledatelji su ostali zgroženi načinom na koji Yolanda razgovara s kćerima, naročito Gigi u koju je očito polagala više nade.

Tako se iz isječaka može vidjeti da se Gigi željela baviti odbojkom, a majka je bila protiv toga.

"Odbojka je muževan sport, a manekenstvo je ženstveno", komentirala je Yolanda.

"Ponekad se moramo odreći stvari koje volimo", rekla je.

Nakon što ju je Gigi podsjetila da je u trećem razredu stalno nosila košarkaške dresove u školu, Yolanda je hladno prokomentirala: "Mislila sam da mi je kći lezbijka".

Osim toga, očito je da je majka jako pazila što i koliko Gigi, koja se manekenstvom bavi od treće godine, jede. Jedan od bizarnijih razgovora onaj je o Giginom rođendanu.

"Uzbuđena sam zbog hrane, sve što ćemo pojesti zapravo je srčani udar, ali bit će tako dobro", rekla je Gigi, a majka joj je napomenula: "a onda se moraš vratiti na svoju dijetu. U Parizu i Milanu vole mršavije cure".

Yolanda se pohvalila da nosi istu veličinu odjeće kao i njene kćeri te se požalila da joj uzimaju svu odjeću.

"Jesam li to samo ja, ili je Yolanda primjer toksične majke?", pitao je jedan gledatelj, dok je drugi zaključio da se pored Yolanda i Kris Jenner čini kao sjajna majka.

"Gigi i Bella sad su mi postale simpatičnije, njihova majka je noćna mora", komentirao je treći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.