Prve reakcije: "Franka je najljepša večeras, ali ima ružnu pjesmu"

Screenshot: YouTube

FRANKA BATELIĆ nastupila je 12. po redu u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, a njen nastup izazvao je brojne reakcije na Twitteru, od kojih ih je najviše bilo usmjereno na Frankin izgled.

Tviteraši su se složili da je Franka prekrasna, neki su je čak proglasili i najljepšom u prvoj polufinalnoj večeri, no pjesma im se uglavnom nije svidjela.

"Ta pjesma neće mi se svidjeti ni zbog dobre izvedbe", "Kvragu, ova cura je prekrasna", "Lijepa Hrvatica", "Hrvatska ipak ne može nadmašiti prošlogodišnju izvedbu", "Netko zaista želi biti Viktorijina anđelica", "Hrvatska ima najljepšu izvođačicu večeri", "Ova haljina je za Met Galu", "Vjerujem da ova žena jede muškarce za doručak", "Lijepo lice, lijepa haljina, lijepa frizura, ali ružni vokali, ružna pjesma i ružna gluma", "Ima oko dvije milijarde pjesama o ljudima koji su ludi zbog ljubavi i sve su bolje od ove", bile su samo neke od reakcija.

Iako joj eurovizijske kladionice ne predviđaju prolazak u finalnu večer, Franka je svojim nastupom dala do znanja da je predviđanja nisu pokolebala. 

Hoće li Franka proći u finale doznat će se nakon što nastup odradi svih 19 natjecatelja.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Eurosong ili Franku Batelić, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Eurosong, Franka Batelić.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.