Prvi intervju nove Kraljice Zagreba: Svi su mi govorili da ću pobijediti, nisam im vjerovala

Foto: A. D.

PLAVOKOSA Marija Vukojević nova je Kraljica Zagreba, a netom nakon pobjede, još s krunom na glavi i lentom oko sebe, dala je intervju za Index.

"Nisam očekivala da ću pobijediti. Govorili su mi 'ti ćeš pobijediti', a ja sam govorila da nema šanse, da će netko drugi. Jako sam uzbuđena i jako mi je drago", rekla nam je nakon pobjede.

Svjesna je da pobjeda na ovom izboru ne označava kraj, nego tek početak napornog rada.

"Ovo je manji izbor od prave Kraljice Hrvatske, tako da me čeka još više priprema i mislim da ću još više biti pod tremom. Toliko smo čekale da izađemo na pistu da su ti izlasci prošli lagano, pa se nadam da će tako biti i za Kraljicu Hrvatske", iskreno je priznala.

Iako se na pisti djevojke uvijek smješkaju i slažu, Marija priznaje da konkurencija među njima itekako postoji.

"Kao u svakoj velikoj grupi, postoji konkurencija. Ne može svaka cura doći i reći, ja nemam konkurenciju, to ne bi bilo u redu. Konkurencija postoji i postoje grupe djevojaka koje su se bolje slagale i one koju se lošije, ali nije bilo sukoba ili tako nešto", otkrila nam je.

Pobjednica studira fizioterapiju na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu, a u slobodno vrijeme bavi se fitnessom i idem u teretanu.

Na pitanje žirija tko ju je najviše podržavao u odluci da sudjeluje na ovom izboru, odgovorila je da su to bile mama i sestra pa nas je zanimalo je li dečka zaboravila spomenuti ili ga nema.

"Dečka sam zaboravila, ali pitali su me tko je najveća podrška, a to je mama. Ona mi je sve na svijetu i uvijek me podržava. Sestru sam istaknula jer su tražili važnu osobu, ali jednako me podržavaju", rekla nam je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.