"Pussycat Dolls samo su paravan za prostituciju, morale smo se seksati s kim god su nam rekli"

Foto: Guliver Image/Getty Images

BIVŠA članica Pussycat Dollsa tvrdi da je ta grupa samo paravan za prostituciju.

Tridesettrogodišnja Kaya Jones iz Toronta tvrdi da je grupa ideja seksualnih predatora koji samo žele zaraditi novac i namamiti u svoj krug mlade izvođačice. Rekla je da su članice grupe bile "psihički slomljene" nakon zlostavljanja koje su proživjele.

"Ovo je moja istina. Nisam bila u ženskoj skupini nego u krugu prostitucije. I usput smo bile slavne i pjevale. Dok su oni koji su nas držali u šaci zarađivali. Koliko je bilo grozno? Toliko grozno da sam odustala od svojih snova, ostavila članice benda i odrekla se ugovora od 13 milijuna dolara", napisala je.

"Htjela bih da čuvarica iz pakla kaže zašto se ubila još jedna članica benda. Recite javnosti kako ste nas psihički slomile", dodala je.

Dodala je da su djevojke morale spavati s muškarcima po naredbi, a nerijetko bi ih navukli na droge kako bi lakše manipulirali njima.

"Zašto to nismo prijavile? Jer smo sve zlostavljane. Mene su upozorili da ću završiti mrtva ili ću ostati bez posla. Ali... Ima li razlike između toga da vas ubiju i da vam ubiju snove. Tinejdžere šalju u zatvor za manje, hoće li to napraviti i s Hollywoodom", napisala je.

Osnivačica Pussycat Dollsa Robin Antin Kayine optužbe je odbacila kao "odvratne, smiješne laži" te je za The Blast rekla da Kaya samo traži svojih 15 minuta slave. Dodala je da Kaya nikad nije bila članica grupe, tek jedna od djevojaka na probi koja se nije iskazala. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.