Putnici podijelili fotografije najgorih obroka koje su dobili tijekom leta

Foto: Which?

HRANA u avionu varira od iznenađujuće dobre do one koja izgleda potpuno nejestivo.

Britanska tvrtka Which?, koja se bavi promicanjem informiranog izbora potrošača u kupnji robe i usluga testiranjem proizvoda, isticanjem loših proizvoda ili usluga, podizanjem svijesti o pravima potrošača te pružanjem neovisnih savjeta, objavila je fotografije neke od najgorih obroka koje su dobili od nezadovoljnih ljudi.

Jedan od takvih je i doručak koji je poslužio Ryanair. Billy Shearer irski doručak opisao je monstruoznim.

No i putnici poslovne klase izrazili su svoje pritužbe. David Ball, koji je putovao iz londonskog Gatwicka u Mauricijus, dobio je pileći biriyani sumnjivog izgleda. Opisao ga je užasnim.

Njegova sreća nije se promijenila ni kad se vraćao "premium ekonomskom klasom", piše Daily Star. Tad je dobio "takozvani omlet" za koji kaže da je imao odvratan okus.

Etihad je još jedna zrakoplovna tvrtka koja nije prošla bez kritika. Iako njegova ocjena hrane s tri zvjezdice nije loša, putnik Richard Cooney nije bio impresioniran onim što mu je posluženo. Hranu koju je dobio na letu iz Bangkoka za Abu Dhabi opisao je kao "nekvalitetnu i bez okusa".

Norwegian Airlines izazvao je podjednako negativne reakcije nekih od svojih mušterija.

Naravno, Which? napominje da ova jela, koja ne izgledaju nimalo ukusno, nisu nužno reprezentativna za hranu koju ćete dobiti tijekom leta.

U nedavnoj anketi Which? Travel pitao je 700 članova da ocijene kvalitetu hrane i osvježenja tijekom letova, a najgore je ocijenjen American Airlines.

1. American Airlines – 52%

2. United Airlines – 55%

3. TUI – 56%

4. Thomas Cook – 57%

5. British Airways – 58%

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.