Queen Latifah otkrila: Seksualno me zlostavljao maloljetni babysitter

JOŠ JEDNA u nizu žrtvi seksualnog zlostavljanja otkrila je javnosti detalje vezane za taj tragični događaj. Iako je zlostavljana kao djevojčica, Queen Latifah je tek sada po prvi put progovorila o tragediji. "Seksualno me zlostavljao. Nikada to nisam nikome rekla. Sakrila sam to duboko u sebi jer sam mislila da je to najbolji način da zaboravim", priznala je reperica i glumica za Essence magazine.

"Odavno sam se mogla udati, ali sprječavalo me to što imam problem vezati se za nekoga"

Osim što ju je taj nemili događaj proganjao dugi niz godina, Queen Latifah i dan danas osjeća posljedica zlostavljanja maloljetnog babysittera. "Nikada nisam nikome dozvolila da mi bude blizak. Odavno sam se mogla udati, ali sprječavalo me to što imam problem vezati se za nekoga", otkrila je američka reperica.


Pravim imenom, Dana Elaine Owens, rođena je u poprilično neskladnoj obitelji. Roditelji su joj se razveli dok je imala samo osam godina, a nedugo zatim poginuo joj je brat. Umjetničko ime Queen Latifah dao joj je rođak što u prijevodu znači "lijepa kraljica". Iako je pet put bila nominirana za glazbenu nagradu Grammy osvojila je samo jednog.

A.M.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.