Radnici tvrde da ih bivši NBA košarkaš, koji kaže da je seljak i četnik, nije platio

Screenshot: YouTube

STOTINJAK sezonskih radnika koji su brali jabuke u voćnjaku Mili Dar bivšeg košarkaša Darka Miličića tvrdi da im nisu isplaćene nadnice. Kako ističu, nisu dobili zaradu za listopad, iako je u oglasu za posao bilo naglašeno da je isplata svakih 15 dana.

Kako prenosi Kurir, jedan od radnika se preko Facebooka požalio Miličiću na neisplaćene nadnice, ističući da nema kako kupiti jelo trogodišnjem djetetu. Kako nije bilo odgovora, ponovno se javio s vapajem: "Brate isplati me, molim te".

Radnicima bi pojedinačno, ovisno o broju dana koje su proveli u berbi, za listopad trebalo biti isplaćeno od 20.000 do 60.000 dinara (od 1283 do 3850 kuna).

"Od toga smo prošlog mjeseca dobili neki po 3000, a drugi 5000 dinara, da nam zamažu oči. Nemamo za kruh i ogrjev, ni da djeci kupimo zimsku odjeću i obuću. Ubili su nas u pojam jer ne znamo kad ćemo dobiti pošteno zarađen novac", tvrdi jedna radnica.

Miličić je poznat po brojnim humanitarnim akcijama, a za Novosti je izjavio da nikom nije ostao dužan.

"Nikada nikom nisam ostao dužan, niti sam bio niti ću to ostati. Nemam razloga za to niti za bilo kakvo pravdanje. Ako se kasnilo s isplatom, to je bilo nekoliko dana gore-dolje, što je sasvim prihvatljivo, jer takav je posao. Ako i postoji neki problem, bit će riješen vrlo brzo", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.