Raščupana Britney pokazala novi imidž nakon što je njen bivši otišao na policiju

Foto: Instagram

BRITNEY SPEARS već je poznata po tome da mijenja frizuru u teškim periodima života. Dok je njeno brijanje glave ušlo u legendu, ovog puta nije bila toliko drastična.

Starija i mudrija Britney ovog je puta samo potamnila kosu, a tabloidi navode da je to napravila baš kad je njen bivši muž Kevin Federline dobio 70 posto skrbništva nad njihovim sinovima, 13-godišnjim Seanom i 12-godišnjim Jaydenom.

"Isto lice, ista haljina, nova kosa. Da, sestra me inspirirala da odem na tamno", napisala je 37-godišnja pjevačica.

U utorak je objavljeno i da je Federline prijavio Britneyinog oca Jamieja da je fizički zlostavljao njihovog starijeg sina Seana. Izvor je za magazin People ispričao da je Britney zbog svega uzrujana i da ne može vjerovati da je njen otac ugrozio njen odnos sa sinovima.

"Oduvijek se bojala da će izgubiti skrbništvo nad sinovima. Oba njena sina dobro su odgojena. Ono što se dogodilo između Jamieja i Seana nije u redu", rekao je izvor.

Navodno se Sean zaključao u sobu kad mu je djed rekao da napravi nešto "za što nije bio zainteresiran". Navodno je Jamie izgubio živce te je razvalio vrata, a potom "snažno tresao" Seana. Britney je navodno odmah nakon toga sa sinovima napustila kuću. Federline je za incident doznao kad ga je ona nazvala da preuzme djecu, iako je ona trebala provoditi dan s njima.

Odmah je prijavio bivšeg tasta te je Spears dobio zabranu prilaska unucima. Dosad su Britney i Federline skrbništvo dijelili popola.

U braku su bili od 2004. do 2007. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.