Raspoložena Angelina Jolie stigla na festival u Veneciji, oduševila smeđom haljinom

Foto: Profimedia

Glumica Angelina Jolie (49) pojavila se na Filmskom festivalu u Veneciji kako bi predstavila svoj film Maria, koji prati život operne pjevačice Marije Callas.

Fotografi su je danas snimali prilikom dolaska u hotel, a djelovala je raspoloženo dok je mahala okupljenima. Nosila je dugu elegantnu smeđu haljinu, a kosu je samo pustila.

Izbjeći će susret s Bradom Pittom

Brad Pitt i Angelina Jolie nastoje izbjeći međusobne susrete tijekom promocije svojih filmova na ovogodišnjem festivalu. Naime, organizatori su osigurali da bivši supružnici budu razdvojeni kako bi se izbjegle neugodne situacije, prenosi Page Six.

"Angelina će biti prisutna prvog dana, u četvrtak, 29. kolovoza, a nakon toga će s redateljem filma Pablom Larrainom otputovati na Telluride Film Festival u Coloradu. Brad dolazi u subotu u Veneciju. Nema šanse da im se isprepletu putovi", poručio je umjetnički direktor Alberto Barbera.

Upoznali su se 2005. godine

Pitt i Jolie su se upoznali na snimanju filma Gospodin i gospođa Smith 2005. godine, a ubrzo nakon toga su započeli vezu koju su okrunili brakom 2014. godine. Dvije godine kasnije Angelina je zatražila razvod zbog nepomirljivih razlika. Zajedno imaju troje biološke djece, Vivienne, Knoxa i Shiloh, te posvojenu djecu Maddoxa, Zaharu i Paxa.

Tijekom razdvajanja par je vodio bitku za skrbništvo nad djecom. Brad je tražio zajedničko skrbništvo, dok je Angelina inzistirala na isključivom skrbništvu s pravom posjeta za njega. Dogovor o skrbništvu postignut je 2018. godine, kada je Angelinina odvjetnica izjavila za Reuters da je sporazum postignut, ali pravna borba se nastavila do danas

Otvoren 81. Filmski festival u Veneciji

Podsjetimo, sinoć je otvoren Filmski festival u Veneciji, jedan od najprestižnijih festivala u svijetu filma, i traje do 7. rujna. U Veneciji su se okupile brojne glumačke zvijezde, a na velikom platnu bit će prikazani neki od najiščekivanijih filmova u ovoj godini.

Film koji je otvorio festival upravo je Beetlejuice Beetlejuice redatelja Tima Burtona te je bio jedan od najiščekivanijih naslova na ovogodišnjem festivalu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.