Razljutio Hrvate načinom na koji jede ćevape. Pišu mu: Mi to tako ne jedemo

Screenshot: Instagram

Američki glumac Nick Creegan na TikToku je objavio video iz Splita na kojem jede, kako on tvrdi, ćevape. Na početku videa ga je žena koja je snimala pitala što sve ima unutra, na što je on rekao da su unutra ajvar, luk, kajmak i lepinja. Video je vrlo brzo pokrenuo raspravu u komentarima.

@thenickcreegan

Split Croatia Day 1

♬ original sound - Nick Creegan

Mnogima se nije svidio način na koji je pojeo ćevape. "To se tako ne jede, trebaš staviti ajvar i luk sa strane, a ne sve skupa tako kao hamburger", jedan je od komentara. "Ajme meni, ne. Krivo to jedeš", "Trebao si to sve staviti na tanjur da bude neuredno. U tome je čar", "Mi u Hrvatskoj to tako ne jedemo", samo su neki od komentara.

S druge strane, mnogi su istaknuli da glumac uopće ne jede ćevape. "To nisu ćevapi, to je pljeskavica", "Zašto mu ne kažu da to nisu ćevapi?" poručili su mu u komentarima.

Video je pregledam preko 80 tisuća puta te ima preko tisuću komentara na TikToku.

Ćevapi izazvali kaos i na Instagramu

Ovo nije prvi put da su ćevapi izazvali pomutnju na društvenim mrežama. Nedavno je nizozemski travel bloger Tom Grond boravio u Puli te u jednom restoranu probao ćevape. Rekao je da ih svatko mora probati te ih je nazvao "nacionalnim jelom Hrvatske". Ispod njegove objave ubrzo su osvanuli brojni komentari u kojima su mu pratitelji pokušali skrenuti pozornost da je riječ o tradicionalnom jelu Bosne i Hercegovine.

"Bosna na aparatima", "Isto kao da je riba tradicionalno jelo u Sarajevu", "Brate, želiš li da ti zabrane pristup Balkanu?", "Upravo si započeo treći svjetski rat u komentarima", "Neka netko pozove policiju", bili su samo neki od šaljivih komentara napisanih ispod objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.