Razveli se Petra Dugandžić i Saša Vranković

Foto: Goran Stanzl/Igor Kralj/PIXSELL

Glumica Petra Dugandžić i ugostitelj Saša Vranković su se razveli.

"Istina je, razvela sam se", potvrdila je Petra za Story.

"Saša i ja jednostavno smo osjetili da nas životni putevi vode u različitim smjerovima. Nema tu presudnog događaja, traume i nije se dogodilo naglo. Ostali smo u prijateljskom odnosu i uvijek ćemo biti tu jedan za drugoga", dodala je.

Bivši par se prije nekoliko godina iz Zagreba preselio u Rovinj, no glumica trenutno zbog posla boravi u Zagrebu. "U Rovinj se zasad ne vraćam, posao me drži u Zagrebu, ali obala i dalje ostaje u planu za budućnost', zaključila je.

Petra i Saša upoznali su se 2011. godine, a godinu dana kasnije su se vjenčali. Željeli su malo, intimno i neobično vjenčanje pa su bračne zavjete izmijenili u balonu 1000 metara iznad zemlje.

"Imala sam tremu, priznajem. No smijali smo se cijelim putem. Kad smo stigli, čekali su nas dva balona spremna za polijetanje, iskusni piloti i njihovi pomagači, matičarka Ivana Pezić, ali i šampanjac, jagode i razne delicije. Uspinjanje je bilo silno uzbudljivo i imala sam osjećaj da smo se vinuli u zrak u svega nekoliko sekundi, a kad je obred vjenčanja počeo, prvi su me put izdale suze", ispričala je tad glumica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.