Remi pokazala kakve poruke dobiva od hejtera i javno im odgovorila: Ne bojim vas se

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Facebook

MIRELA PRISELAC REMI na Facebooku je pokazala kakve hejterske poruke dobiva od trolova i obećala da će ih i ubuduće objavljivati. 

Prvo je objavila poruku lika koji joj je, između ostalog, poručio da se "zatvori u luđačku košulju". 

"Evo, ovo je jedan današnji. Očito lažni profil, očito trol, očito bi trebalo zanemariti i odmahnuti rukom, ali meni je zbilja dosta šutnje!Ne znam kakav stvor moraš biti da pišeš osobi koju ne poznaješ ovakve stvari. I to - ničim izazvano! Obično, kada se sukobim s desničarima i fašistima u nekom intervjuu, znam što mi slijedi pa se i mentalno pripremim na uragan mržnje. Ali u nedjelju, oko 13.30, ništa te ne može pripremiti na ovo", napisala je Remi i u hashtag dodala poruku "Dosta je mržnje". 

Drugi trol kojeg je prozvala izvrijeđao ju je zbog objave u kojoj poziva ljude da se pridržavaju mjera, ukazujući da u showu Zvijezde pjevaju ne nosi masku i ne drži razmak. 

>>Remi: Mog života koji je trajao do veljače 2020. više nema, moj posao ne postoji<<

I njemu je odgovorila. 

"Evo još jedan hrabar dabar trolerski u inboxu! Da pojasnim: Zvijezde pjevaju se snimalo tijekom ljeta, uz poštovanje svih mjera. Između članova žirija su zidići od pleksiglasa, a članovi publike i orkestra udaljeni su od nas najmanje 2 metra. Zaboga miloga, radi se o HTV-ovoj emisiji. Pa zar bi na TV-u prikazali kako NE POŠTUJU MJERE? Pusa trolovima, sve ću vas objaviti, javnosti na uvid. Ne bojim vas se", napisala je. 

U komentarima su joj brojni fanovi ostavili poruke podrške. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.