Renata Sopek o vjenčanici: Ne bih se htjela utegnuti i imati osjećaj da sam instalacija

RENATA SOPEK posjetila je drugu večer Fashion Weeka Zagreb sa svojom kolegicom Antonijom Stupar Jurkin te Dorijanom Klarićem. Voditeljica je iz prvog reda pratila revije, a otkrila nam je svoje modne preferencije. "Moda općenito me zanima, nisam došla zbog nikog specijalno, zanimaju me noviteti. Dosta nosim domaće dizajnere, imam raznih tipova emisija gdje mi nekako pašu te finije, ženstvenije kombinacije, koje pašu uz ono što radim. Uvijek mi odgovara suradnja s domaćim dizajnerima. Cijenim jako domaći dizajn", ispričala je voditeljica.

"Ne bih se htjela utegnuti i osjećati kao hodajuća instalacija"

Budući da se često priča i nagađa o njezinoj svadbi, Renata nam je otkrila kako zamišlja svoju idealnu vjenčanicu. "Nosila bi i vjenčanicu domaćeg dizajnera, zašto ne? Čak je i bilo priča na tu temu, neki moji prijatelji već su i ponudili da bi mogli dizajnirati kada za to dođe vrijeme, mislim da je to genijalna stvar jer me ti ljudi znaju, znaju što volim i mislim da bi to stvarno bilo to, ali ima još vremena. Nisam zamišljala svoju idealnu vjenčanicu, no sigurno se ne bih htjela utegnuti u nešto pa da se osjećam ukočenu, da ne mogu plesati i kretati se. Ne bih htjela imati osjećaj da sam hodajuća instalacija", otkrila je Sopek.

"Ne planiram ništa za blagdane"

"Što se posla tiče, radim na novom projektu, kreće sada tijekom prosinca. Riječ je o televizijskom projektu, a početkom godine radimo DVD, ima puno posla, hvala Bogu", komentirala je novitete na poslovnom planu. "Nisam ništa planirala za blagdane, nekako uvijek taj plan padne u pet do dvanaest. Često sam znala nešto svoje planirati, imati neke svoje želje, a onda se to izjalovi. U zadnjih ne znam koliko ništa ne planiram, sve u zadnji čas, i nekako ispadne super", zaključila je šarmantna voditeljica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.