Rene Bitorajac na 33°C stavio vunenu kapu s logom Dinama: "Treba paziti što pričaš"

Foto: Luka Batelic/PIXSELL

Glumac Rene Bitorajac (52) je na Instagram storyju objavio fotku na kojoj nosi vunenu kapu s logom Dinama, i to na 33 stupnja. "Rekao sam da ću nositi vunenu kapu ako prođemo. Trebaš paziti što pričaš", napisao je u objavi.

Dinamo je u Bakuu u utakmici protiv Qarabaga slavio rezultatom 2:0 i tako s ukupnih 5:0 ušao u Ligu prvaka. Glumac je veliki obožavatelj Dinama i redovito prati njegove utakmice. Prije utakmice u Bakuu obećao je da će nositi vunenu kapu ako Dinamo prođe te je to obećanje sada i ispunio.

Završio u grčkim vijestima

Podsjetimo, nakon nasilja u kojem je tijekom napada BBB-a i grčke skupine Gate 13 smrtno stradao 29-godišnji Michalis Katsouris, fan AEK-a, koji je ubijen nožem, u grčkim vijestima se našao Rene Bitorajac, odnosno Krpa, lik koji tumači u filmu Metastaze.

"Uvijek sam si htio biti u centralnim grčkim vijestima! Nikad ne odustajte od svojih ciljeva, vjerujte u sebe i sve će vam se ostvariti! Iskreno i duboko osuđujem huliganizam jednako kao i huškanje pa evo i korištenje scena iz igranog (ne dokumentarnog) filma u svrhu propagande, ocrnjivanja i generalizacije. Prisjećam se i gostovanja u Ateni na kojem sam prisustvovao kad je na naše navijače bačen Molotovljev koktel, nikad se na stadionu nisam osjećao nesigurnije. U svoj tragediji ipak se nadam da nož nije bio od nekog Boysa", poručio je tada Bitorajac u objavi na Instagramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.