Renman izabrao: "Goli vjestaš" Boris Jelinić novi gazda farme

BUDUĆI da je Renman morao napustiti farmu jer je u dvoboju ozlijedio nogu, svoje oproštajno pismo napisao je u bolničkom krevetu. Čitanju pisma prisustvovali su svi farmeri okupljeni oko najvećeg stola u seoskoj kući.

Pismo farmerima

"Dragi prijatelji, sestre i braćo. Postoji nešto što se zove splet nesretnih okolnosti koji se pojavi u trenu kad sve naočigled izgleda sjajno. Tako je bilo i tu noć. Evo me ležim u bolničkom krevetu s nekoliko mladih momaka i tretiraju me kao mega zvijezdu. To smo svi mi, svaki od vas, svaki od nas. Ali, to bih odmah mijenjao za jednu sekundu s vama. Poklonite se novom Gazdi, Borisu. Ne opirite se, jer tako branite sve što ste stekli i sve ono što nosite u sebi", napisao je Renman te nastavio:

"Noćas kad sam shrvan od boli i painkillera prolazio borbu i vaša lica osjetih srcem kako ludo tuče, kao da sam trčao kilometrima, a samo sam ležao. Mario zna više o tome. Moje drage gazdarice držite kuću čistom. Forza Dino, Mario, Vajta, mirno i organizirano", stajalo je u Renmanovom pismu nakon kojeg je Sonja Kovač pokrenula lavinu cmizdrenja, a uskoro su joj se priključile Marina i Gianna, zatim Mario pa onda i svi farmeri.

"Znači li to da se uopće više neće vratiti", upitala je Petra Maroja očiju punih suza. Kocka, koji je nedavno bio u posjeti Renmanu, rekao je kako "ne zna jer mu je stopalo u jako lošem stanju".

L.V.
Foto: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.