Reprezentacija Argentine sprda Drakea. Kladio se protiv njih i izgubio 300.000 dolara

Foto: EPA/Instagram

Drake se opet kladio i opet je pogriješio.

Kanadski reper objavio je na Instagramu da se kladio u 300.000 dolara da će kanadska reprezentacija pobijediti argentinsku u polufinalu Copa Americe. Da je pogodio, dobitak bi mu bio 2.88 milijuna dolara.

Međutim, Argentina je pobijedila Kanadu 2:0 i plasirala se u nedjeljno finale Copa Americe. Nakon utakmice argentinska reprezentacija objavila je na društvenim mrežama fotografiju Lionela Messija i suigrača kako slave pobjedu. 

Spomenuli pjesmu kojom je Kendrick sprdao Drakea

Na slici stoji natpis "Not Like Us". Riječ je o pjesmi repera Kendricka Lamara koja je objavljena ranije ove godine i u njoj spominje Drakea s kojim je u svađi. Lamar je u pjesmi optužio kanadskog repera da navodno ima sklonosti prema mlađim ženama te ga je čak nazvao "certificiranim pedofilom".

Naravno, u ovoj objavi argentinske reprezentacije mnogi su prepoznali njihovo sprdanje Drakea. 

Drake se i dalje može kladiti na kanadsku reprezentaciju, koja krajem tjedna igra za treće mjesto. Protivnik još nije poznat, no bit će ili Kolumbija ili Urugvaj.

Shakira nastupa u finalu Copa Americe

Dok Argentinci čekaju protivnika u finalu Copa Americe, poznato je tko će predvoditi glazbeni program toga dana. Confederación Sudamericana de Fútbol (CONMEBOL), najviše izvršno tijelo u Južnoj Americi zaduženo za nogomet, potvrdilo je Shakirin nastup u finalu.

"Shakira je izvanredna južnoamerička zvijezda koja je zaslijepila cijeli svijet. Uz njezine se pjesme pjeva i pleše u svakom kutu planeta, njezina umjetnost pretvara se u globalni fenomen koji prelazi granice i u kojem uživaju milijuni ljudi", rekao je Alejandro Domínguez, predsjednik CONMEBOL-a.

"Sigurni smo da će njezin nastup poslati poruku zdrave strasti navijanja i sklapanja jedinstva kroz sport", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.