Ribafisheva emotivna poruka sinu: Na nebu se pojavilo ovo. Kao da mi šalješ znak

Foto: Robert Anic/PIXSELL

DOMAGOJ JAKOPOVIĆ RIBAFISH posvetio je emotivnu objavu sinu koji je preminuo prije pet godina.

"Onoga trenutka kad sam na Zanzibaru otišao na plažu na koju smo trebali ići skupa i odlučio zauvijek završiti s ovim prokletim životom, na nebu se pojavilo ovo. Pogledao sam, a zatim i pofotkao oblak i zaključio da mi, baš poput subotnje duge na cesti daješ nekakav znak, i da bi se jako naljutio da odustanem od svega", napisao je Ribafish.

Onoga trenutka kad sam na Zanzibaru otišao na plažu na koju smo trebali ići skupa i odlučio zauvijek završiti s ovim...

Objavljuje Domagoj Jakopović RibafishPonedjeljak, 27. veljače 2023.

"Pa sam još tu, tražim tvoje znakove, najljepšu plažu za nas i pokušavam raditi lijepe i korisne stvari za dobre ljude. Plivam dalje, za tebe i sebe i cijeli svijet... Beskonačno fališ Mališa, voli te zauvijek tvoj tata", poručio je.

I ranije govorio o gubitku

Ribafish je i ranije govorio o tom trenutku.

"Gubitak djeteta je nešto najgore, sve boli, svaka sekunda je bolna. Bio sam prvih mjesec dana u transu, mozak je brisao memoriju, nisam prepoznavao ljude na ulici.

Shvatio sam da ne smijem biti sam, a onda sam opet htio biti sam. Bio sam i na rubu da odustanem od života, otišao sam na Zanzibar posjetiti mjesto koje se naziva The Rock, kao i moj sin. Trebali smo to mjesto posjetiti zajedno kad maturira. Imao sam najcrnje misli, ali nešto mi nije dalo da si oduzmem život.

Napisao sam knjigu i započeo Projekt RokOtok – plivamo između otoka na Jadranu i pomažemo djeci da više budu u prirodi, veselju i druženju. Jedini savjet koji ja mogu dati jest da svatko potraži stručnu psihološku pomoć kad osjeti da mu treba", rekao je 2020. na Okruglom stolu pod nazivom Kako tugujemo? I zašto je to važno za djecu i mlade?, koji je organizirala Udruga Posmrtna pripomoć.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.