Rihanna priznala: Vratila sam se Chrisu nakon što me pretukao i žao mi je zbog toga

U EKSKLUZIVNOM intervjuu za ABC pjevačica Rihanna prvi put je progovorila o fizičkom napadu koji se dogodio početkom godine kada ju je brutalno pretukao bivši dečko, reper Chris Brown. Iako su neki detalji intervjua iscurili u javnost prije prikazivanja, Rihanna je ipak uspjela sakriti neke stvari, ali ih je sada osobno i javno priznala. Ono što je šokiralo javnost je činjenica da je pretučena Rihanna bila na odmoru s Chrisom samo nekoliko tjedana nakon incidenta.

"Kada sam shvatila da je moja odluka poprilično sebična, odlučila sam prekinuti tu vezu"

"Kada sam shvatila da je moja odluka da se vratim Chrisu poprilično sebična, odlučila sam prekinuti tu vezu. Da sam ostala s njim, dala bih krivu poruku svim djevojkama koje su se našle ili će se naći u mojoj poziciji. Jednostavno si nisam htjela dozvoliti da se jednog dana osjećam odgovorno zbog toga i da im pošaljem krivu poruku", priznala je pjevačica koja dodaje da iako je Chris možda više nikada ne bi udario, ima dečki koji bi to ponovili ili napravili još nešto gore.

"Jebeš ljubav. Treba realno sagledati situaciju i misliti na treću osobu koja će se jednoga dana možda ugledati na vas. Ljubav je slijepa", tvrdi Rihanna. Iako je njihova veza trajala godinama, 21-godišnjakinja sada priznaje da joj je neugodno jer se zaljubila u zlostavljača. "Neugodno mi je zbog toga što sam voljela takvog čovjeka i da sam mu se zbog te iste ljubavi vratila. Nisam kriva zbog toga što se dogodilo, nisam ništa napravila već je napravljeno meni, a isto tako se može dogoditi nekome drugome", kazala je pjevačica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.