Rihanna u novoj kampanji pokazala figuru. Fanovi oduševljeni: "Prezgodna si"

Foto: Profimedia

Pjevačica Rihanna (36) pozirala je za novu kampanju svog brenda Savage x Fenty. Fotke je objavila na Instagram profilu brenda, a mnogi su u komentarima istaknuli da pjevačica izgleda odlično. Naime, prošlo je točno godinu dana otkako je rodila drugo dijete, sina Riota Rosea.

Objavila je dvije fotogalerije. U jednoj nosi smeđe donje rublje i smeđu kožnu jaknu, dok je u drugoj pokazala donje rublje s leopard uzorkom.

Fanovi oduševljeni

Fanovi su u komentarima istaknuli njezin izgled. "Prezgodna si", "Kao da nije nedavno rodila", "Wow, savršena si", samo su neki od komentara oduševljenih fanova, a objave imaju gotovo tri milijuna lajkova.

Osim Riota Rosea, koji je rođen na današnji dan prošle godine, pjevačica s reperom A$AP Rockyjem ima sina RZU Athelstona Mayersa. Ranije je za Interview Magazine govorila o majčinstvu i tome kako joj je trudnoća promijenila tijelo. "Celulit u trećem tromjesečju nije šala. Odjednom vidiš višak koji dolazi s mjesta za koja niste ni znali, a sve je u bedrima jer bedra nose težinu djeteta i maternice", ispričala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.