Rimac i Katarina na svadbi pjevali pjesmu Jugo 45, on se ljutio zbog vola od 800 kila

Foto: Facebook

Nakon tri godine braka razveli su se Mate Rimac i Katarina Lovrić.

Par se vjenčao početkom svibnja 2021. godine u Splitu na privatnoj ceremoniji, a u srpnju iste godine imali su crkveno vjenčanje u okolici Livna. Njihovo vjenčanje tad je privuklo veliku pozornost javnosti. Jedna od gošći tada je na Instagramu objavila snimku na kojoj Katarina, prema starom običaju, baca jabuku preko kuće. Vidjelo se kako je mlada zagrizla jabuku i iz sve snage je bacila preko krova kuće. 

Na svadbi su mladence i goste uveseljavali Zabranjeno pušenje i Bajaga, a mladenci su se pridružili frontmenu Zabranjenog pušenja Seji Sexonu te s njim zapjevali pjesmu Jugo 45. 

Katarina je na svadbi nosila vjenčanicu Dianas Dream brenda Viktor&Rolf, po koju je, navodno, otputovala u Milano. Radi se o raskošnom modelu dugom do poda, koji se od struka naniže lagano širi, s V-izrezom, puf rukavima i golim leđima. Pred Katarininu kuću u Odžaku stigli su trubači u kombiju leskovačkih tablica, dok su gosti pred Matinu kuću u mjestu Lištani pristizali autobusima. 

Mate je naposljetku ispunio obećanje koje je dao mještanima te se proslava nastavila i drugi dan. Tada su se u medijima pojavili natpisi da se drugog dana slavlja okrenuo vol težak 800 kilograma, kojim je Mate počastio Livnjake, no Mate je negirao da je to bila njegova ideja.

"Nije istina. Svadba je bila u subotu i bez mesa. Nedjeljno slavlje nema veze sa mnom i nije svadba. Oko tog bika sam se svađao s raznim ljudima, ali ne mogu ja drugima određivati što da rade", napisao je tada u grupi Veganska zajednica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.