Rimčeva bivša žena otključala profil na Instagramu. Neveru je zamijenila Vespom

Foto: Instagram

Dok se šuška o novoj vezi Mate Rimca, njegova bivša supruga uživa u životu. Ili tako barem govore fotografije na njenom Instagram profilu koji je sad, nakon dugo vremena, otključala za javnost.

Objave Katarine Lovrić (ex Rimac) dosad je moglo vidjeti nešto više od 3000 njenih pratitelja, no sad to mogu svi korisnici Instagrama. Katarina se pohvalila fotografijama s putovanja u SAD, Austriju, Afriku... Na profilu nema ni jednu fotografiju s nekog od dva vjenčanja s Rimcem, a ni na jednoj se ne može vidjeti ni on. Rimac pak na svom profilu još uvijek ima fotografije s Katarinom.

Neveru zamijenila Vespom

No, Katarina, za koju se šuška i da više ne radi u Rimčevoj kompaniji u kojoj je počela raditi 2016. godine, na svom profilu još uvijek ima fotografije s Rimčevim automobilima - Bugattijem i Neverom.

Ipak, trenutno su joj, čini se, zanimljivije Vespe pa se na Instagramu pohvalila novim vozilom s personaliziranim tablicama sa svojim imenom, odnosno nadimkom, koji je nekad stajao na personaliziranoj Neveri Mate Rimca s kojom je prošlog vikenda obilazio svoju navodnu novu djevojku u Donjem Miholjcu.

Podsjećamo, Katarina i Mate razveli su se nakon tri godine braka. Za razvod je Index prvi saznao u lipnju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.