Robbie Williams pohvalio se novim zubima: Na stare sam trljao kokain

Foto: EPA/Instagram

Pjevač Robbie Williams (59) jučer je na Instagramu otkrio da je nedavno stavio privremenu protezu. Naime, 50-godišnji pjevač je rekao da je nedavno bio na konzultacijama u stomatološkoj ordinaciji jer je želio nove zube, ali je na kraju izašao s privremenom protezom. U objavi je otkrio i kako je uništio stare zube.

Fanovima je objasnio da će imati protezu dok mu za mjesec dana ne postave pojedinačne zube. Napisao je da mu se sviđa kako izgledaju, unatoč tome što je iznenađen činjenicom da je tako brzo prošao kroz ovu transformaciju.

"Zbogom, moji mali žuti prijatelji"

"Uglavnom, ovo su moji novi zubi neko vrijeme. Možda su neki od vas voljeli stare, ali sje*ali su se. Dobro su me služili, ali sam ih apsolutno zlostavljao. Otvarao sam boce s njima, imao mrlje od kave, trljao kokain na njih i nisam ih pravilno prao čak tri desetljeća. Puno toga smo prošli zajedno, ali sada je vrijeme da krenete dalje. Zbogom, moji mali žuti prijatelji", napisao je u opisu objave.

Prošle godine na Netflixu je objavljena dokumentarna serija o njegovoj karijeri i skandalima koji su ga pratili. On je otvoreno govorio o tome kako mu se život izmaknuo kontroli nakon što je napustio bend Take That i započeo solo karijeru. Između ostalog, depresija mu je dijagnosticirana još u ranim dvadesetim i više puta je bio na odvikavanju od kokaina, alkohola i brojnih lijekova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.