Rod Stewart nasmijao objavom iz Dubrovnika: "Kako osramotiti sina u baru hotela"

Foto: Instagram

Vjenčanje godine održano je u petak u Dubrovniku, gdje su svoje sudbonosno da izrekli hokejaš Liam Stewart, sin legendarnog glazbenika Roda Stewarta, i Nicole Artukovich, Amerikanka hercegovačkih i konavoskih korijena. Sir Rod danas je na društvenim mrežama objavio obiteljsku fotografiju ispred crkve sv. Ignacija, gdje je upriličeno vjenčanje.

"Neizmjerno sam ponosan što sam svjedočio prekrasnoj ceremoniji vjenčanja mog sina Liama i njegove nevjeste Nicole. Kakav divan spoj obitelji Stewart i obitelji Artukovich. Neka i dalje pronalaze radost, ljubav i smijeh dok god su živi i neka rode još mnogo beba koje će se pridružiti njihovom malom jednogodišnjem dječaku Louieju", poručio je Rod mladencima.

Nasmijao objavom

No zanimljiva je fotografija koju je objavio na Instagram storyju, na kojoj stoji u baru dubrovačkog hotela u kojem je održan prijem za uzvanike u crvenim boksericama. Uz njega sjedi njegov najmlađi sin Aiden Patrick, a uz fotografiju piše: "Kako osramotiti svog najmlađeg u baru hotela nakon dugog aktivnog vikenda."

Slavni rocker Rod Stewart poznat je po svom smislu za humor i opuštenoj prirodi pa je tako tijekom svadbenog slavlja na dubrovačkoj tvrđavi Lovrjenac uzeo metlu i pomeo opuške s podija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.