Rodila Sienna Miller (42). Ona i 15 godina mlađi dečko dobili su djevojčicu

Foto: Profimedia

Glumica Sienna Miller (42) rodila je djevojčicu. Njoj je to drugo dijete, a njezinom dečku Oliju Greenu (27) prvo.

Daily Mail objavio je fotografije sretnog para, koje su snimljene u srijedu ujutro i na kojima Sienna nosi bebu. Glumica već ima kćer Marlowe (10) iz prethodne veze s glumcem Tomom Sturridgeom (38).

Slučajno prošli mjesec otkrila spol

Siennina trudnoća otkrivena je tijekom odmora na plaži u kolovozu, kada je snimljena s trbuščićem. U prosincu je glumica slučajno otkrila spol bebe. 

Na pitanje je li Marlowe, Siennina 11-godišnja kći, uzbuđena što će dobiti brata ili sestru, glumica je rekla: "Je li uzbuđena što će imati sestru? Mlađu sestru? Oh, slučajno sam otkrila spol. Dobit ćemo djevojčicu", rekla je Sienna. Kazala je i da je trudnoća bila neplanirana, ali da je psihički spremnija nego što je bila za prvo dijete.

Odgovorila na kritike zbog trudnoće u 40-ima

Odgovorila je i na komentare o trudnoći u njenim godinama. Naime, kaže da se često susreće s komentarima o svojim godinama i trudnoći te da se nerijetko šali na svoj račun.

"Voljela bih doći do točke u kojoj ne bih osjećala potrebu šaliti se s time što sam starija i što ću dobiti bebu, što činim kako bih ostavila dojam da se lako nosim s predrasudama", kaže glumica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.