Roditelje šokirao račun: Restoran im naplatio 50 dolara zbog ružnog ponašanja djece

Foto: Shutterstock/Reddit

AMERIČKI par Kyle i Lyndsey Landmann posjetili su restoran Toccoa River u Georgiji zajedno sa svoja tri dječaka i još četiri obitelji, piše Detroit News. 

Za stolom je bilo ukupno 11 djece, u dobi od tri do osam godina, a Kyle i Lyndsey ostali su u šoku kad su na računu ugledali stavku na kojoj je pisalo da moraju platiti dodatnih 50 dolara za navodno loše ponašanje svoje djece. 

Ljutiti roditelji odlučili su ostaviti oštru recenziju na Googleu i napisali su da su "razočarani iskustvom". Njihov je komentar postao viralan, a uskoro je na Redditu osvanuo jelovnik spomenutog restorana, u kojem jasno piše: "Nadoplata za odrasle koji nisu u stanju biti roditelji."

This restaurant charges you extra for bad parenting
byu/LPineapplePizzaLover inmildlyinteresting

"Sjećam se da sam pomislila: ‘Nema šanse da je ovo stvarno.’ Djeca su sjedila na jednom kraju stola i bila su dobra. Čak sam u pola obroka prokomentirala: ‘Ne mogu vjerovati kako se dobro ponašaju‘", izjavila je mama. Međutim, nisu svi tako mislili. 

Vlasnik tvrdi da su djeca bila preglasna 

Naime, nedugo nakon deserta, vlasnik restorana Tim Richter prišao joj je s jelovnikom i ukazao na nadoplatu, a kad je tražila objašnjenje, rekao joj je da su djeca bila "preglasna" te da su "trčala naokolo ispred restorana", iako su bila u pratnji odraslih. 

Nakon što je priča postala viralna, oglasio se zaposlenik restorana, izjavivši: "Nećemo komentirati politiku koju imamo godinama. Samo želimo živjeti u šumi i kuhati." 

Incident je izazvao žestoku raspravu na Redditu, a potez vlasnika restorana izazvao je podijeljene reakcije. Što vi mislite? 

Pročitajte više