Roditelji poznate glumice nisu podržali njezin san o Hollywoodu, ne pričaju 30 godina

Foto: EPA

Holivudska glumica Heather Graham (54) otkrila je za The Wall Street Journal zašto već 30 godina ne razgovara s roditeljima. Objasnila je da oni nisu imali razumijevanja za nju i njezin odabir karijere, u kojoj je, napominje, tada bila jako uspješna. 

Odustala je od studiranja i posvetila se glumi

Ispričala je da njezin otac, koji je tada bio agent FBI-a, nije odobravao "njezinu jurnjavu za slavom". Nakon što je završila srednju školu s najboljom ocjenom, upisala je sveučilište u Los Angelesu. No već na prvoj godini odustala je od studiranja u želji da se posveti glumačkoj karijeri. 

Graham je tada rekla mami i tati da će napustiti obiteljsku kuću kako bi se preselila k prijateljici u zapadni Hollywood nakon što je 1988. objavljen film License to Drive, u kojem je glumila. 

Otac ju je upozoravao da će joj Hollywood uzeti dušu

"Moj otac James uvijek je govorio da je filmska industrija loša i da je to industrija samo zabave i zla. Također, često me upozoravao da će Hollywood uzeti moju dušu ako postanem glumica, a pogotovo ako se pojavim u bilo kakvoj sceni s eksplicitnim sadržajem", izjavila je Heather.

"Moja majka Joan bila je učiteljica u osnovnoj školi. Postala je domaćica nakon što smo se moja mlađa sestra Aimee i ja rodile i pisala je knjige za djecu. Moji roditelji bili su dio starije generacije i nisu vjerovali u terapije ili da razgovor može poboljšati odnose, tako da nisam nikad mogla s njima normalno razgovarati", dodala je. 

Imam prijatelje koji su ponosni na mene

"Bez obzira na to, svaka joj čast, moja majka je podržavala moju kreativnu stranu i glumačku ambiciju. Međutim, budući da je moj otac bio snažno protiv toga, moja majka nije učinila ništa da me zaštiti od njega", priznala je glumica.

"Nisam s njima razgovarala od svoje 25. godine. Imam prijatelje koji su ponosni na mene i sve što sam postigla. I ja sam ponosna na sebe", zaključila je Heather na kraju razgovora. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.