RTL-ova producentica o nacističkoj tetovaži u LJNS-u: Bilo je ružno, naljutilo me

Screenshot: RTL

RTL-ova producentica Marija-Jelena Zen progovorila je o skandalu s nacističkom tetovažom u emisiji Ljubav je na selu.

"To me užasno naljutilo. Čak se nisam toliko naljutila na njega koliko na cijelu ekipu koja je bila na setu i kako im se uspio dogoditi takav propust. Mi smo pokušavali saznati kasnije što je točno bilo s tom tetovažom, kako je do toga došlo", ispričala je producentica u jednom podcastu.

"Na kraju je ispalo 'puno baba, kilavo dijete'. On je to nekome rekao, taj netko je propustio to reći ili je ispričao drugačiju priču nekome drugome, uglavnom to se sve dogodilo, a nije uopće do toga trebalo doći", prisjetila se.

"Žao mi je da on to nama nije spomenuo, da nismo to riješili na neki drugi način, ali eto, to je bilo ružno i nije se uopće trebalo dogoditi. Nažalost, on je morao biti diskvalificiran", zaključila je.

Uklonili scene s kandidatom koji je imao spornu tetovažu

Podsjećamo, u drugoj epizodi posljednje sezone emisije Ljubav je na selu na ruci kandidata Jurice Živodera mogao se vidjeti tetoviran natpis "Meine Ehre heißt Treue" (u prijevodu - Odanost mi je čast), inače moto jedne od glavnih nacističkih organizacija Schutzstaffela (SS). Na društvenim mrežama moglo se vidjeti da je lajkao politička uvjerenja Adolfa Hitlera.

"Kandidat Jurica kao i svi ostali kandidati u našoj su emisiji fokusirani na traženje srodne duše, kao i u svih prethodnih 12. sezona... Kao i dosad, ova emisija ne govori o bilo kakvim političkim stavovima ili razmišljanjima. Obilježja na tijelima kandidata nemaju nikakve veze sa sadržajem, kao ni sa stavovima RTL-a Hrvatska", rekli su tad s RTL-a o spornom slučaju, a zatim su uklonili scene s Juricom.

>>Jurica iz LJNS-a se oglasio o nacističkoj tetovaži: Imam potrebu sve objasniti

Pročitajte više