Ruska pjevačica sve je uvjerila da je lezbijka, a onda se udala za Srbina

Foto: Instagram/screenshot Youtube

SJEĆATE li se djevojaka iz grupe t.A.T.u.? Julija Volkova i Lena Katina dobila su veliku medijsku pozornost kao prvi lezbijski par na showbizz sceni 2002. s hitom "All the Things She Said", no kasnije se ispostavilo da je to sve bila predstava za javnost.

Nakon što se bend raspao, Lena Katina ipak je pokazala kako voli muškarce. Udala se za dečka Sašu Kuzmanovića, glazbenika koji ima srpske korijene, a vjenčali su se u Sloveniji. Lena je nedavno i postala mama sina Aleksandra.


Tamnokosa Julija Volkova radi na svojoj pjevačkoj karijeri, iako je i dalje svi prepoznaju po duetu t.A.T.u. Još se nije udala, no nedavno je izazvala pravu bujicu reakcija izjavom "kako ne bi imala ništa protiv da joj je kći lezbijka, ali da ne bi htjela da joj je sin gay".

"Vjerujem da pravi muškarac mora biti pravi muškarac, Bog ih je napravio zbog razmnožavanja, on je za mene podrška, snaga. Neću prihvatiti gay sina. Dvije djevojke zajedno, to nije isto kao dva muškarca zajedno", nedavno je rekla i šokirala LGBT zajednicu s obzirom na svoju "gay" prošlost.


Djevojke iz benda t.A.T.u. svojedobno su postigle veliki uspijeh. Snimile su čak šest albuma, od čega tri na ruskom i tri na engleskom jeziku. Bio je to sjajan marketinški trik, a mnogi će se i danas složiti da njih dvije imaju hit pjesmu - bile one lezbijke ili ne.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.