Russell Brand prodaje privjesak koji "štiti od zlih sila i signala", ljudi ga sprdaju

Screenshot: X

RUSSELL Brand objavio je bizaran video u kojem je poručio da prodaje "magični amulet za zaštitu od zlih sila", i to za 240 dolara (220 eura) po komadu. 

"Bok, upravo sam se vratio iz Narnije, bio sam na odmoru. Kao što znate, zračne luke su prepune Wi-Fi signala i svakakvih zlih energija, pomislite koliko je mobitela i loših signala ondje. Srećom, nosim ovaj magični amulet koji me štiti od raznih signala, a pogledajte kako sam snažan", rekao je pa podignuo prazan kofer. 

@airestech Russell Brand called it a 'Magic Amulet'... should we officially rename the Lifetune Flex? 🤔✨ What do you think? #LifetuneFlex #MagicAmulet #RussellBrand ♬ Powerful songs like action movie music - Tansa

Brand je u viralnom video reklamirao tvrtku Aires Tech, koja prodaje amulete za koje tvrdi da nude "zaštitu od 5G tehnologije", a koštaju 240 dolara po komadu. Nije trebalo dugo da ga ekipa na X-u počne sprdati, a našlo se zabavnih komentara. 

"Mislio sam da je ovo neka sprdačina" 

"Russell Brand, sada kršćanin, nosi 'magični amulet'. Kršćani su, naravno, veliki obožavatelji magije", "Ovo je skeč koji bi Russell Brand napravio prije 20 godina kako bi se divljački narugao šarlatanu kakav je sada postao", "Je li ovo stvarno?", "Zašto na početku snimke izlazi iz grmlja?", "Mislio sam da je ovo neka sprdačina. Nažalost, pogriješio sam", "Jebote, poludio je" i "Ovo mora da je parodija... Zar ne?", samo su neki od komentara. 

Podsjetimo, Brand je optužen za silovanje četiri žene te napad i emocionalno zlostavljanje, koje je počinio između 2006. i 2013. godine. Jedna od žrtvi koje su optužile Russella imala je samo 16 godina kad ju je glumac zlostavljao, a Brand negira optužbe. Otkako su se optužbe pojavile, 49-godišnjak je postao kršćanski influencer, a između ostalog, promovira i bizarne proizvode.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.