Šabanova djeca na njegovom grobu zapalila cigaretu, razlog tjera suze na oči

OBITELJ Šabana Šaulića dan nakon njegovog pogreba stigla je na beogradsko Novo groblje kako bi zapalili svijeće za tragično preminulog pjevača.

Neutješni članovi obitelji sve vrijeme su plakali pored groba, a Blic piše da je najtužnija scena uslijedila kada su Šabanova djeca na njegovom grobu zapalila cigaretu.

Naime, navodno je Ildi, Saneli i Mihajlu upravo to bio omiljeni ritual s ocem koji je bio strastveni pušač. Zajedno bi često zapalili cigaretu, a Šabanovi nasljednici s ocem su još jednom odlučili podijeliti taj ritual na njegovom grobu.

Nekoliko tisuća ljudi pojavilo se na Šabanovom pogrebu koji je održan prije dva dana na Novom groblju u Beogradu u Aleji zaslužnih građana. "Kralj narodne muzike" sahranjen je uz zvukove pjesme "Ne plači, dušo", koju je posvetio svojoj supruzi Gordani. Pjesmu je na harmonici svirao Aleksandar Sofronijević.

Nakon pogreba okupljenima se obratio Šaulićev sin Mihajlo. "Moj otac danas nije otišao. Dok je god njegove glazbe i dok ga se god prisjećamo, njegova duša živjet će s nama. Želim se zahvaliti svima koji su došli. Hvala vam svima i neka mu je vječna slava", rekao je, nakon čega je uslijedio gromoglasan pljesak. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.